Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در خوزستان را تا کنون ۱۹ نفر اعلام کرد و گفت: برای مقابله با ویروس کرونا در استان و نگهداری هرچه بهتر بیماران مبتلا، به محیط‌های بیمارستانی ارتش در استان نیازمندیم.

به گزارش ایرنا فرهاد ابول‌نژادیان شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه برای اینکه بیمارستان‌های ارتش را در اختیار داشته باشیم تلاش‌های متعددی صورت گرفته، اظهارداشت: تاکنون با این درخواست دانشگاه علوم پزشکی اهواز موافقت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این درحالی است که از امروز ۲ باب از بیمارستان‌های ارتش در پایتخت برای نگهداری از بیماران مبتلا به این ویروس در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته است.

این مقام مسئول در قرارگاه استانی مقابله با ویروس کرونا با اشاره به اینکه هم‌اکنون نگهداری از بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان رازی اهواز صورت می گیرد، افزود: نگهداری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان رازی به عنوان یک مرکز درمانی در مرکز شهر، انتقاداتی را به همراه داشت که در پاسخ باید گفت؛ این مرکز تنها بیمارستانی است که از تجهزات و سیستم تهویه مناسب داخلی برخوردار است.

بحث قرنطینه خوزستان مطرح نیست

ابول‌نژادیان همچنین در پاسخ به این سوال که آیا موضوع قرنطینه کردن استان در قرارگاه استانی مقابله با ویروس کرونا مطرح است، گفت: زمانی قرنطیه فایده دارد که بیماری دارای یک کانون باشد اما وقتی که این ویروس در کشور پخش شده، چنین موضوعی دیگر فایده ندارد.

وی ادامه داد: تا قبل از ۳۰ بهمن تعریفی که از این بیماری داشتیم، مبتلایانی بودند که به کشور چین سفر کرده و یا تبعه این کشور هستند اما بعد از آن تعریف ما از مبتلایان تغییر کرد و هر بیماری که دچار علایم تنفسی، تب، لرز و ضعف عضلانی است نیاز به چکاب ویروس کرونا دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به اینکه از روز یکم تا چهار اسفندماه آزمایشات در تهران بررسی می‌شد، ادامه داد: اما از روز پنجم اسفند آزمایشگاه استانی فعال شد و ظرف مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت نتایج بررسی ها در استان قابل تشخیص شد.

مبتلایان ۱۹ و فوتی ها چهار نفر در خوزستان

وی در خصوص تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان بیان داشت: تا ظهر امروز این بیماران ۱۶ نفر و سه نفر فوتی بر اثر ابتلا به این ویروس داشتیم اما تا شامگاه امروز بیماران مبتلا به ۱۹ نفر و فوتی ها به چهار نفر رسیده اند.

ابول‌نژادیان تصریح کرد: از بین افرادی که جدیدا به آمار مبتلایان کرونا در خوزستان اضافه شده اند ۲ نفر در اهواز و یک نفر از دزفول بودند که فرد دزفولی متاسفانه امروز فوت شد.

به گزارش ایرنا بیماری جدید ویروس کرونا با یک دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نبینند.

تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و با این مورد آخر، تعداد آنها به هفت مورد رسیده‌ است.

این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌هاست که از سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود. ؛

ویروس کرونا در معمولی‌ترین حالت باعث سرماخوردگی می‌شود و نشانه‌های ابتلا به آن در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

کرونا مثل سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمنی می‌تواند خطرناک باشد.

لینک کوتاه: asriran.com/0030NO

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اهواز دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیماران مبتلا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد