Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با مثبت شدن آزمایش سه نفر دیگر از بیماران مشکوک به کرونا در خوزستان تعداد مبتلایان به ۱۹ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز در نشست قرارگاه کنترل کرونا ویروس که با حضور استاندار خوزستان در اداره کل مدیریت بحران استانداری تشکیل شد، با بیان اینکه دو آزمایشگاه در نظر گرفته شده خوزستان از پنجم اسفند ماه آغاز به کار کردند و تا کنون به صورت سه شیفت در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: جمعا تا ساعت۲۳ روز شنبه ۱۰ اسفندماه، تست کروناویروس ۱۹ بیمار خوزستان مثبت اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با ابراز تاسف از جان باختن ۴ نفر از بیماران، گفت:  ۷۵ درصد مبتلایان استان، دارای بیماری زمینه ای بوده اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه در استان شهرهای اهواز، آبادان، ماهشهر، هندیجان، امیدیه، مسجدسلیمان، دزفول، اندیمشک و شوشتر درگیر بیماران کرونایی هستند، افزود: حال عمومی تعدادی از افراد مبتلا رو به بهبود است و در روزهای آینده مرخص می شوند.

ابول نژادیان با بیان اینکه میزان مبتلایان در کشور بیشتر از میزان فعلی است که باید شناسایی شوند، بیان کرد: میزان مرگ و میر این بیماری در جهان حدود دو درصد است اما در کشور ما به ۲۵ درصد رسیده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اعلام نیاز به در اختیار داشتن بیمارستان های ارتش، اضافه کرد: در تهران این همکاری صورت گرفته، ما هم در تلاش هستیم تا بیمارستان های ارتش را در اختیار داشته باشیم، هر چند تا کنون این امر میسر نشده است اما هنوز پیگیر هستیم.

او با اشاره به انتقادات چند روز اخیر در خصوص نگهداری بیماران کرونایی در بیمارستان مرکز شهر، تصریح کرد: بیمارستان رازی تنها مرکز مجهز ما در اهواز است.

ابول‌نژادیان در خصوص بحث قرنطینه کردن استان خوزستان با رد این موضوع تصریح کرد: زمانی قرنطیه کردن نیاز است که فعالیت و انتشار بیماری داری یک کانون باشد، اما در حال حاضر ما با انتشار این ویروس به صورت کشوری مواجه هستیم و این موضوع منتفی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان تاکید کرد: از همشهریان می خواهیم تا از ترددهای غیر ضروری خود داری کنند و نکات بهداشتی ارایه شده را بیش از پیش رعایت کنند تا بتوانیم از شیوع این ویروس جلوگیری کنیم.

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اهواز قرارگاه قرنطینه برنا خوزستان کرونا ویروس بیمارستان های ارتش سرپرست دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد