Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب غرب ارتش گفت: در ورودی پادگان ها تیم های پزشکی و بهداشتی مستقر شده و هر کس که قصد ورود و خروج داشته باشد، توسط تیم های پزشکی کنترل می شود. تاریخ انتشار: 08:53 - 12 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۱۹۵۱

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم حمزه بیدادی در جلسه این قرارگاه که بمنظور مقابله با ویروس کرونا برگزار شد اظهار کرد: آمادگی داریم تمام کارد بهداشت و درمان، تجهیزات مختلف و وسایل جنگ‌های نوین و تجهیزاتی که در این زمینه وجود دارد را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه منطقه ای جنوب غرب ارتش افزود: همچنین برای بحث گندزدایی و استریل مکان هایی که دانشگاه علوم پزشکی صلاح بداند و اعلام کند و در بخش آمبولانسی و کادر درمان و هر حوزه ای که بتوانیم به مردم و مجموعه بهداشت و درمان کمک می کنیم چرا که مقابله با شیوع ویروس کرونا یک کار جهادی را می طلبد.

وی با اشاره به اقدامات ارتش جهت ضدعفونی کردن پادگان ها اضافه کرد: مواد شوینده و ضدعفونی کننده به مقدار لازم تهیه شده و کلیه آشپرخانه ها و آسایشگاه ها و مکان مختلف ضدعفونی می شوند و همچنین تمام همایش ها و کلاس های آموزشی تعطیل شده است.

امیر سرتیپ دوم بیدادی با بیان اینکه به خاطر حفظ سلامت کارکنان تمامی ماموریت هایی که از قبل برنامه ریزی شده، اعم از رزمایش‌ها لغو شده تصریح کرد: تمام تلاش مجموعه این است تا خانواده ها خیالشان راحت باشد که پادگان محیط تمیزی است و خطری فرزندان آنها را تهدید نمی‌کند.

وی ادامه داد: علاوه بر این ها در ورودی پادگان ها تیم های پزشکی و بهداشتی مستقر شده و هر کس که قصد ورود و خروج داشته باشد، توسط تیم های پزشکی کنترل می شود و اگر نشانه ای از بیماری یا علائمی از تب داشته باشد بلافاصله به مراکزی که توسط دانشگاه علوم پزشکی اعلام شده اعزام و در صورت نیاز قرنطینه می شوند و اگر نیاز نباشد مرخص می شود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا تیم های پزشکی پادگان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۸۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که چاقی و کشیدن سیگار عوامل مؤثر در شیوع بیماری آسم هستند که با راهکارهای پیشگیری می‌توان در این زمینه موفق عمل کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی محمدیان شامگاه سه‌شنبه در گرامیداشت روز جهانی آسم در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی  اردبیل، اظهار داشت: 18 اردیبهشت روز جهانی آسم است و این بیماری که عمدتا عوامل ژنتیکی و گاه عوامل محیطی بر آن تأثیرگذار بوده جز بیماری‌های غیرواگیر التهابی است که شیوع آن در شرایط کنونی بیش از گذشته مشاهده می‌شود.

وی علایم این بیماری را تنگی نفس، تپش قلب و برخی سختی‌‌ها در نفس کشیدن عنوان کرد و گفت: آسم جز بیماری‌های مزمن محسوب می‌شود که می‌تواند با حملات شوک‌آور، تنگی نفس همراه با سنگینی روی سینه و برخی دیگر از علایم ظهور و بروز پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: 10 درصد این بیماران کودکان بوده و مابقی در گروه‌های سنی بالا هستند که بر اثر چاقی، اضافه وزن و همچنین مصرف دخانیات گرفتار این بیماری می‌شوند.

محمدیان افزود: متأسفانه امروز مشکل اصلی ما در جامعه اضافه وزن و چاقی افراد است که بیش از 70 درصد جمعیت گرفتار این شرایط وزنی هستند که انتظار می‌رود با ورزش و رعایت اصول تغذیه جلوی این روند نامناسب گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دوران شیردهی مصرف شیر مادر برای کودکان از عوامل محافظتی در مقابل این بیماری است و در کنار آن کمبود ویتامین‌ها نیز می‌تواند به تشدید این بیماری کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به آسم آلرژیک نیز اشاره کرد و ادامه داد: حساسیت‌های فصلی مشکلاتی را برای گروه‌‌های مختلف جامعه فراهم می‌آورد که متخصصان اعلام می‌کنند در فصل بهار از باز کردن درب و پنجره جلوگیری کرده و نسبت به محافظت بیشتر در امور تغذیه و سایر مسایل شخصی دقت لازم انجام شود.

محمدیان بیان کرد: دور بودن از استرس و مصرف نکردن خودسرانه داروها از عوامل کاهش بیماری آسم است که قطعا دقت در این زمینه می‌تواند نتایج مناسبی را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران