Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: به استاندار آذربایجان شرقی در نامه کتبی پیشنهاد داده‌ام تا مدیریت نقاهتگاه‌های استان به ارتش واگذار شود، چون سپاه، نیروی انتظامی و هلال‌احمر در ماموریت‌های جداگانه درگیر هستند. ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۱ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، محمدحسین صومی عصر امروز در نخستین جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا در شهرستان اهر در سال جدید با اشاره به این‌که از عملکرد ستاد مقابله با ویروس کرونا در اهر و کمیته‌های ذیل آن راضی هستم، اظهار داشت: حساسیت رسانه‌های شهرستان اهر در مقابله با ویروس کرونا و ترغیب مردم به رعایت نکات بهداشتی، در مجموع می‌توانم بگویم پیشتاز هستند و کمااین‌که رسانه‌های اهر و اطلاع‌رسانی‌های آنان را رصد می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مبدأ نخستین موج ورود ویروس کرونا به استان آذربایجان شرقی طبق رصد اطلاعات پزشکی که انجام دادیم استان قم بود و دومین موج با مبدأ استان تهران و از شهرستان‌های تبریز و شبستر آغاز شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بابیان اینکه ابتدا از وضعیت شیوع ویروس کرونا در شهرستان اهر به لحاظ نزدیکی با مشگین‌شهر نگرانی زیادی داشتیم، گفت: در حال حاضر اهر در رتبه سوم، 6 شهرستان آلوده به ویروس کرونا قرار دارد ولی نوع مدیریت حاکم بر شهرستان اهر توانست تا حدی شرایط بحرانی را رفع کند و اگر با این مدیریت و همکاری مردم پیش برود می‌توان از کاهش درگیری این شهرستان با کرونا اطمینان خاطر داشت.

صومی ادامه داد: ما از ابتدا معتقد بودیم بیماران کرونایی را در منازل درمان کنیم، هرچند با ورود بسیج و سپاه به مسایل ضدعفونی، گندزدایی و غربال‌گری بیماران محتمل به ابتلا به ویروس کرونا قوت قلبی برای سیستم بهداشت و درمان بود.

وی تصریح کرد: با توجه به آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در شهرستان اهر، حداقل می‌بایست 2400 بیمار مبتلا به کرونا در شهرستان اهر شناسایی و درمان شوند و مهم‌تر از همه موارد این است بتوانیم بیماران شناسایی شده در منازل قرنطینه و درمان کنیم.

ورودی‌های آذربایجان شرقی توسط هلال‌احمر، نیروی انتظامی، بسیج و سپاه کنترل می‎‌شود؛ احتمال پیک شیوع کروناآمار مبتلایان به ویروس کرونا در آذربایجان شرقی به 867 نفر رسیدموج گسترده‌ مسافران نوروزی وارد ارسباران شدند؛ آیا ارسباران به کانون شیوع ویروس کرونا تبدیل می‌شود؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ذکر اینکه تنها راه مقابله با ویروس کرونا، "خانه‌نشینی و قرنطینه خانگی" است، گفت: بنده از ابتدا معتقد نبودم با قوه قهریه جهت قرنطینه مردم در خانه‌ها رفتار کنیم، بلکه معتقدم آن‌قدر با مردم صحبت کنیم تا خود راضی به عدم خروج از خانه شوند و آن افرادی هم که رعایت نکرده‌اند خود مردم با آن دسته رفتار متناسبی انجام دهند.

صومی تاکید کرد: در  10 روز گذشته هر روز آمار بستری در مراکز درمانی استان در حدود 160 نفر با علایم ویروس کرونا بود ولی متاسفانه این آمار در 24 ساعت گذشته به 240 نفر افزایش یافته و این رقم برای آذربایجان شرقی نگران کننده است.

وی از آماده‌سازی 5000 تخت بیمارستانی و بستری برای ارائه خدمت در شرایط بحرانی در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: اگر تمامی تخت‌های بستری در استان پر شود و بیماران حداقل 10 روز بستری باشند در آخرین روز از بستری بیماران و مراجعه هزار نفر در یک روز، عملاً سیستم بهداشت و درمان استان متوقف می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ابراز داشت: خوشبختانه استان آذربایجان شرقی در معرض موج دوم شیوع ویروس کرونا قرار گرفته این در حالی است که برخی از استان‌ها در موج اول که درگیر بودند دچار شرایط بحرانی شدند و با توجه به اقداماتی که انجام داده بودیم و توانستیم شرایط پیش آمده را مدیریت کنیم به صراحت اعلام می‌کنم تا به این لحظه در مقابله با ویروس کرونا پیروز بوده‌ایم و سعی می‌کنیم تا تاب‌آوری سیستم بهداشت و درمان استان را همچنان حفظ کنیم.

صومی یادآور شد: به استاندار آذربایجان شرقی طی نامه کتبی پیشنهاد داده‌ام تا مدیریت نقاهتگاه‌های استان به ارتش واگذار شود، چون سپاه، نیروی انتظامی و هلال‌احمر در ماموریت‌های جداگانه درگیر هستند و ما به همراه سپاه، نیروی انتظامی و هلال‌احمر در کنار ارتش باشیم.

وی با ابراز نگرانی از ابتلای 63 نفر از کادر درمانی آذربایجان شرقی به ویروس کرونا گفت: متاسفانه 63 نفر از کادر درمانی استان که گروهی هم متعلق به شهرستان اهر بوده به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند در حالی که تمامی وسایل حفاظتی نیز داشتند، این مهم نشان می‌دهد باید کمی بیشتر مراقب باشیم و این‌که فردی بگوید من کرونا نمی‌گیرم را قبول ندارم چون همه در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خطاب به فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها خاطرنشان کرد: از همه از جمله فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها تقاضا دارم تا در سپری کردن دوران کرونایی، کنار ما باشند، هرچند قصوراتی نیز داریم اما در شرایط فعلی شدیداً به همراهی و همکاری اقشار مختلف مردم نیازمندیم.

انتهای پیام/115/ح

R7887/P1357/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز مقابله با ویروس کرونا کرونا در شهرستان اهر آذربایجان شرقی ویروس کرونا ویروس کرونا نیروی انتظامی هلال احمر رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی ۲ خودرو در تبریز یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت

ایسنا/آذربایجان شرقی سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از واژگونی ۲ خودرو در تبریز که یک کشته و یک مصدوم داشت، خبر داد.

وحید شادی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: گزارش واژگونی خودروی ام وی ام در انتهای اتوبان سهند به تبریز، امروز به مرکز دیسپچ استان اطلاع داده شد.

وی ادامه داد: بلافاصله پس از دریافت این گزارش، کارشناسان اورژانس سهند۳ به محل حادثه اعزام شدند.

وی اعلام کرد: در این حادثه که یک نفر مصدوم شده بود، توسط عوامل اورژانس به بیمارستان امام رضا تبریز (ع) انتقال یافت.

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی افزود: امروز در اثر واژگونی خودروی تندر در محور روستای بارانلو تبریز نیز کارشناسان اورژانس را به محل حادثه رساند.

وی بیان کرد: متاسفانه بر اثر این سانحه، کشته شدن یکی از سرنشینان خودرو توسط کارشناسان اورژانس سهند۱ تایید شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • دومین همایش به رسم سقایی در تبریز
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • واژگونی ۲ خودرو در تبریز یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت
  • تداوم بارش باران در آذربایجان شرقی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند