Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: به منظور بهره‌گیری از توصیه‌ها و اجرایی کردن دانش علمی و تأیید شده حوزه طب سنتی کشورمان که مورد توافق اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، از روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ دوم رامین حمیدی‌فراهانی درباره عملکرد ارتش در مقابله با کرونا اظهار کرد: طب سنتی با ارائه راهکارهای موثر در امر پیشگیری، ارتقای اصول مراقبتی و حتی تقویت سیستم ایمنی، نقش تاثیرگذاری در کنترل و درمان بیماری‌های عفونی از جمله کرونا را دارد

وی افزود: یکی از مولفه‌های سیاست‌های کلان ابلاغی توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حوزه بهداشت و درمان کشور توجه به اصول ثابت شده طب سنتی است که در دانشگاه علوم پزشکی ارتش نیز از چند سال قبل با تشکیل دپارتمان طب سنتی در این زمینه فعالیت‌های علمی و پژوهشی ویژه‌ای انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش عنوان کرد: در بیمارستان امام رضا(ع) دانشگاه علوم پزشکی ارتش با کمک پزشکان متخصص در این حوزه، درمانگاه طب سنتی در کنار درمانگاه عفونی راه‌اندازی شده است تا با ویزیت، مشاوره و راهنمایی بیماران مبتلا به کرونا در هر دو حوزه طب رایج و طب سنتی به درمان موثرتر بیماران پرداخته شود.

حمیدی خاطرنشان کرد: در این دپارتمان اقداماتی که توسط وزارت بهداشت تایید شده است و دارای رفرنس‌های علمی بوده و به بهبود بیماران کمک می‌کند انجام می‌گیرد.

همچنین در ادامه حسینی یکتا مسئول درمانگاه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش اظهارداشت: در این کلینیک درمانی که در محل بیمارستان امام رضا (ع) ستاد ارتش راه‌اندازی شده است، متخصصین طب سنتی و عفونی در کنار هم به بیماران مبتلا به ویروس کرونا ارائه خدمت می‌کند.

وی افزود: بیماران بستری در بخش نیز از مشاوره متخصصین طب سنتی بهره‌مند شده و در هنگام ترخیص، توصیه‌های کمک درمانی مبتنی بر طب سنتی را در قالب یک بروشور دریافت می‌کنند.

مسئول درمانگاه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش تصریح کرد: این رویکرد تلفیقی که زمینه بهره‌مندی بیماران را از هر دو مکتب درمانی در کنار یکدیگر فراهم کرده باعث تسریع در روند بهبودی و افزایش رضایتمندی بیماران شده است.
حسینی یکتا اعلام کرد: یک طرح تحقیقاتی نیز باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش و دانشگاه علوم پزشکی تهران، درخصوص اثر بخشی یک داروی گیاهی بر روی علائم بیماری کرونا، مراحل انتهایی خود را می‌گذراند که نتایج آن تاکنون بیانگر اثرات مفید این دارو بر کاهش زمان بستری و شدت علائم بیماران مبتلا به ویروس کرونا می‌باشد.

انتهای پیام/4082/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا ارتش جمهوری اسلامی ایران مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی ارتش بیماران مبتلا طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۸۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری

به گزارش مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آن ها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلا به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آن ها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین در بیشتر موارد منجر به تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری