Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی ستاد ارتش، امیر دریادار سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش صبح امروز (شنبه) در حاشیه بازدید از بخش های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ارتش، گفت: دانشگاه علوم پزشکی یکی از مجموعه های بسیار با اهمیت ارتش است زیرا تلاش انسان هایی که در جامعه پزشکی ارتش تربیت می شوند، در  حفظ و ارتقای سطح سلامتی آحاد فرماندهان و کارکنان نقش مهمی ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: امروز طی بازدیدی که از این دانشگاه و بویژه دانشکده های پزشکی، پیراپزشکی و طب هوافضا و طب رزم به عمل آمد؛ مشاهده کردم مسئولان مربوطه به جد پیگیر توسعه علمی و تجهیزاتی دانشگاه هستند و هرچه در توان داشته اند پای کار آورده اند و با علاقمندی، دلسوزی، جدیت و نیت خوب کارها را دنبال می کنند. برخی کارها نیز هنوز تکمیل نشده که با حمایت و همراهی معاونت های ستاد ارتش ان شاءالله بزودی انجام خواهد شد.
معاون هماهنگ کننده افزود: امروز در بیمارستان امام رضا (ع) ارتش هم سه اتاق عمل جدید و پیشرفته، دستگاه های جدید ام آر آی، ای آر سی پی، اندوسنوگرافی، انتروسکوپی و آندوسکوپی به بهره برداری رسید که این اقدامات ارزشمند نتیجه همت، پادر رکابی و تلاش کارکنان خدوم این بیمارستان است.
دریادار سیاری گفت: در طول شیوع و گسترش ویروس کرونا، معاونت بهداشت و درمان ارتش تلاش گسترده ای انجام داد و با همکاری و همراهی بیمارستان ها و ادارات بهداشت سایر نیروها اقدامات ارزشمندی در جهت خدمت رسانی به مردم صورت گرفت ازجمله اینکه بیش از ۱۲ هزار نفر از جامعه پزشکی ارتش در این حوزه وارد شده و کمک کردند و در حال حاضر نیز در حال خدمت رسانی هستند که جای تقدیر و تشکر دارد.
وی افزود: امیدواریم با تداوم تلاش‌ها در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی و توسعه روزافزون امکانات، تجهیزات و زیرساخت‌های مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی ارتش و بهره گیری از توانمندی‌های جوانان متخصص و متعهد این دانشگاه و اجرای طرح های ابتکاری و مفید مثل پذیرش دانشجویان علوم پزشکی سایر نیروهای مسلح و حضور دانشجویان ما در دانشگاه های دیگر، دانشگاه علوم پزشکی ارتش به عنوان یک الگوی موفق در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور مطرح گردد.
پیش از این بازدید، امیر دریادار دوم پزشک مصطفی مداح، معاون بهداشت، درمان، امداد و آموزش پزشکی ارتش نیز طی سخنانی با اشاره به تلاش های صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی ارتش در حوزه های تربیت و آموزش کادر پزشکی و پرستاری و توسعه فعالیت های علمی و تحقیقاتی متناسب با نیازهای مراکز درمانی نیروهای مسلح، گفت: پیشرفت های ارزشمندی که امروز در حوزه های مختلف این دانشگاه از جمله حوزه مقابله با کرونا شاهد آن هستیم با همت و پشتکار مسئولان دلسوز و جوانان متخصص دانشگاه و حمایت های بی دریغ سامانه فرماندهی و ستاد ارتش در حال توسعه و تکمیل می باشد.
در ادامه این مراسم، امیر سرتیپ دوم پزشک رامین حمیدی فراهانی، فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش نیز گزارشی از روند توسعه فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه را ارائه کرد و افزود: پذیرش دانشجویان میهمان از دیگر دانشگاه های علوم پزشکی نیروهای مسلح، ارتقای سطح علمی در رشت های طب رزم و طب هوا فضا، راه اندازی و تجهیز دپارتمان های آموزش فضای مجازی و اموربین المللی و آکادمی زبان، بهسازی آزمایشگاه های فیزیولوژی و بیوشیمی، راه اندازی مرکز جامع آزمون الکترونیک، تجهیز کلینیک دندانپزشکی و دانشکده پیراپزشکی و توسعه علوم بین رشته ای و فرارشته ای از جمله پزشکی دریا و فیزیولوژی هوا بخشی از فعالیت ها و دستاوردهای اخیر دانشگاه علم پزشکی ارتش می باشد.
 

برچسب‌ها امیر سیاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش بیمارستان امام رضا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امیر سیاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش بیمارستان امام رضا امیر سیاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش بیمارستان امام رضا دانشگاه علوم پزشکی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۶۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران