Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دریادار «حبیب‌الله سیاری» صبح چهارشنبه به همراه محمدرضا شانه‌ساز معاون وزیر و رییس سازمان غذا و داروی کشور، با حضور در دانشگاه علوم پزشکی ارتش از سامانه‌های متحرک درمانی و انتقال بیمار و کارگاه تولید الکل و مواد ضدعفونی کننده و سالن مدیریت بحران اداره بهداشت، امداد درمان و آموزش پزشکی ارتش که در این دانشگاه تعبیه شده، بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران که به اختصار دانشگاه علوم پزشکی آجا نیز نامیده می‌شود یکی از دانشگاه‌های متبوع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بوده و در شهر تهران واقع است.

در حال حاضر این دانشگاه با به‌کارگیری امکانات لازم آموزشی و پژوهشی مناسب و استفاده از استادان مجرب علوم پزشکی با درجه استاد، دانشیار و استادیار در رشته پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، پروتز دندان، اتاق عمل، هوشبری، پرتونگاری، فوریت پزشکی، فناوری سلامت (HIT ) با شرایط خاص و گذراندن مراحل مختلف اعم از مصاحبه، معاینه و ... دانشجو می‌پذیرد.

در حال حاضر دوره‌های پذیرش دستیار تخصصی در ۷ رشته: داخلی، جراحی، بیهوشی، طب فیزیکی وتوانبخشی، رادیولوژی، طب اورژانس و طب هوافضا دایر بوده و با صلاحدید ریاست دانشگاه بزودی رشته‌های دیگر دستیار تخصصی به این دانشگاه افزوده خواهد شد.

تأسیس دانشکده پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران در شصت و ششمین اجلاس شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال ۷۲ به تصویب رسیده و مجوز پذیرش دانشجوی پزشکی صادر شد.

همان سال اولین دانشجویان این دانشکده در رشته طب فیزیکی و توانبخشی پذیرفته شدند و در سال ۱۳۷۳ با افتتاح دانشکده پزشکی و پذیرش دانشجو و ضمیمه شدن دانشکده پرستاری و آموزشکده پیراپزشکی به‌طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی امیر سیاری شهر تهران ارتش جمهوری اسلامی ایران دانشگاه علوم پزشکی ارتش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی محمدرضا شانه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی امیر سیاری شهر تهران ارتش جمهوری اسلامی ایران دانشگاه علوم پزشکی ارتش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی امیر سیاری شهر تهران ارتش جمهوری اسلامی ایران دانشگاه علوم پزشکی ارتش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی پزشکی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۸۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد