Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، امیر سرتیپ دکتر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران همراه با امیر سرتیپ دوم محسن آذر افروز ارشد نظامی آجا در منطقه اصفهان، سرهنگ خلبان، ولی رحمانی مجری این بیمارستان و طاهره چنگیز رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان صحرایی شهید صیاد شیرازی ارتش که طی چند روز اخیر در محوطه بیمارستان الزهرا (س) راه‌اندازی شده است، بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز که به صورت ویدئوکنفرانسی در این بازدید حضور یافت، ضمن قدردانی از فعالیت صورت گرفته در بخش‌های کشوری و لشکری برای مبارزه با بیماری کرونا اظهار داشت: همچنین از همه همکاران خود در اصفهان که همکاری شایسته‌ای با دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه داشتند قدردانی می‌کنم.

بیمارستان صحرایی شهید صیاد شیرازی در اصفهان می‌تواند الگوی خوبی برای همه کشور باشد

امیر سید عبدالرحیم موسوی با بیان اینکه راه‌اندازی بیمارستان صحرایی شهید صیاد شیرازی در اصفهان می‌تواند الگوی خوبی برای همه کشور باشد، تصریح کرد: با این اقدام بهره وری و استفاده هر چه بیشتر از توانایی‌های ارتش و علوم پزشکی را خواهیم داشت.

او با بیان اینکه با توجه به بازدهی مناسب راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در اصفهان ضروری است که به همت نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران حداقل پنج بیمارستان دیگر نیز در کشور راه‌اندازی شود، ابراز داشت: ارتش در همه استان‌ها فعالیت شایسته‌ای داشته و باید در این زمینه نیز الگوی خود در اصفهان را در دیگر استان‌ها نیز تعمیم دهد.

فرمانده کل ارتش اضافه کرد: برای راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی ارتش با همکاری و هماهنگی استانداران و ستاد‌های مقابله با کرونای استانی راه‌اندازی شود.



او با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکنون با عزم و اراده‌ای که داشته کار‌های خوبی را انجام داده است، اضافه کرد: در این شرایط که بهداشت و درمان در اولویت فعالیت‌های نظام است، ارتش خدمات ارزنده‌ای را ارائه خواهد داد.

تأمین نیروی انسانی مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با استفاده از ظرفیت ارتش

امیر موسوی دانشگاه علوم پزشکی را فرمانده عملیات میدان مبارزه با شیوع کرونا معرفی کرد و گفت: در این زمینه در استان اصفهان هر کجا که مقدور باشد از بضاعت‌های ارتش برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی برداشت شود.

امیر سرتیپ دکتر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش نیز در این جلسه اظهار کرد: همه فرمایشات فرمانده کل ارتش در کمترین زمان ممکن اجرایی خواهد شد و در کمترین زمان ممکن پنج بیمارستان را آماده خواهیم کرد.

نیازمند نیروی انسانی در رده‌های پزشکی و پرستاری هستیم

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این جلسه که به صورت ویدئوکنفرانسی با حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد ضمن قدردانی ویژه از ارتش به دلیل همراهی با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در درمان و بستری بیماران مبتلا به کرونا اظهار داشت: با توجه به بستری ۶۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان الزهرا ارائه خدمات به بیماران غیر کوویدی با مشکلاتی رو به رو شده است.

طاهره چنگیز اضافه کرد: در این ارتباط باید توجه داشت که بیمارستان ۱۲۰ تخت خوابی ارتش کمک قابل توجهی برای ارائه خدمات به بیماران غیر کوویدی داشته است.

او با بیان اینکه با اشاره به قرار گرفتن بیمارستان شهید صیاد شیرازی در کنار بیمارستان الزهرا، ابراز داشت: همه خدمات تکمیلی مورد نیاز را از بیمارستان اصلی دریافت خواهیم کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به نیاز به نیروی انسانی برای درمان کرونا در بیمارستان الزهرا تصریح کرد: در این زمینه از فرمانده کل ارتش درخواست داریم برای تأمین نیروی انسانی این مجموعه در قالب نیرو‌های متعهد خدمت و سربازان رده‌های پرستاری و پزشکی دانشگاه علوم پزشکی را یاری کنند.

سرهنگ خلبان، ولی رحمانی، مجری طرح بیمارستان صحرایی شهید صیاد شیرازی ارتش در اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه بیمارستان صحرایی اصفهان در کمتر از پنج روز راه‌اندازی و تجهیز شده است، اظهار داشت: هر کجا که فرمانده نزاجا دستور دهند، آماده بهره برداری بیمارستان‌های جدید خواهیم بود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احداث بیمارستان صحرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ارتش جمهوری اسلامی ایران بیمارستان الزهرا فرمانده کل ارتش نیروی انسانی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۵۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید