Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تامین و اهدای تجهیزات حفاظت فردی به کادر درمان ارتش فارس برای حضور در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

مهرزاد لطفی با اشاره به گسترش شیوع کروناویروس در استان سیستان و بلوچستان گفت: برای کنترل سریع بیماری کووید۱۹ و کمک به مردم محروم این منطقه، نیاز است تمام سازمان‌ها، ادارات و ارگان‌ها پای کار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه همراهی و همکاری نیروهای نظامی و انتظامی با مجموعه سلامت به ویژه در بحران کروناویروس، بر هیچ فردی پوشیده نیست، ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی ایران برای یاری رساندن به مردن استان سیستان و بلوچستان در بحران کروناویروس جزو پیشگامان است و این اقدام جای تقدیر دارد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اشاره به همراهی و همکاری ویژه دانشگاه و نیروهای نظامی و انتظامی به ویژه ارتش در مبارزه با کروناویروس اظهار کرد: با توجه به پیشگامی ارتش فارس در یاری رساندن به مردم محروم سیستان و بلوچستان و همچنین مدیریت بیماری کرونا، در راستای حفظ سلامت افراد یاری رسان، از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تجهیزات حفاظت فردی در برابر کروناویروس به کادر درمانی ارتش اهدا شد.

لطفی با اشاره به اپیدمی کروناویروس در استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اگر بتوانیم اپیدمی را در یک استان خاموش کنیم، تسری و آسیب آن به سایر استان‌ها به ویژه استان‌های همجوار کاهش می‌یابد.

 او همچنین در این نشست وضعیت آمار مبتلایان به کروناویروس و جانباختگان این بیماری در شیراز و استان، روند انجام تست‌های pcr در مراکز ۱۶ ساعته و تست‌های سریع، فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیصی کووید۱۹، همچنین اقدامات کارگروه‌های مختلف ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ را ارزیابی کرد.

لطفی هرگونه بی توجهی، سهل انگاری و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی را زمینه ساز شدت چرخش و انتقال کروناویروس در جامعه دانست و بر مشارکت بیشتر مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی در برابر کروناویروس تاکید کرد.

همچنین در این نشست رئیس ستاد و هماهنگ کننده فرماندهی ارشد نظامی آجا در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و شهدای سلامت،گفت: ایثار و همت والای پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه سلامت، کمتر از هشت سال دفاع مقدس نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارتش جمهوري اسلامي ايران سیستان وبلوچستان کروناویروس فارس استان سیستان و بلوچستان علوم پزشکی شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در استان ثبت شده که در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت‌ فعالیت دارند.

ایرج حسن پور امروز چهارشنبه در هفتمین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال به نام "جهش تولید و مشارکت مردم" توسط رهبر معظم انقلاب تاکید ایشان بر محورهای اقتصادی و مشارکت هرچه بیشتر مردم است.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد از اقتصاد کشور در اختیار دولت است، اما براساس قانون باید ۲۵ درصد از اقتصاد در اختیار بخش خصوصی و شرکت‌های تعاونی باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اداره در سه محور صنعت، معدن و تجارت در استان فعالیت دارد، ادامه داد: این استان به عنوان استعداد پنهان معدنی آشکار شناخته می‌شود که به همت دولت سیزدهم و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و نگاه ویژه استاندار پیشرفت‌های چشمگیری در بخش معدن داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر در بخش معدن، مواد معدنی به صورت فله‌ای و خام صادر می‌شود که با تاکید استاندار مبنی بر ایجاد فرآوری مواد معدنی، استارت این فرایند با ساخت ۱۳ کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

حسن پور بیان کرد: سه کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان آماده بهره‌برداری هستند که در سفر آینده رئیس جمهور افتتاح می‌شوند.

وی افزود: در بخش صنعت، تولید و صادرات سیمان، تور ماهی‌گیری و پرورش آبزیان و کنسرو ماهی در داخل سیستان و بلوچستان انجام می‌شود و در بحث تولیدات داخلی با توجه به نظارت‌های سازمان استاندارد و صمت پیشرفت‌ تولیدات با کیفیتی را داشته‌ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۱۲ واحد تولیدی برتر در استان رصد و شناسایی شده که در آینده از آنها تقدیر و حمایت خواهد شد و باید توان صادراتی استان را بالا ببریم و از واحدهای تولیدی پشتیبانی و حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • دستگیری باند سارقان کابل های مترو!
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران