Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در پی سیر صعودی شیوع و بستری گیلانیان مبتلابه کرونا، بیمارستان صحرایی هوانیروز ارتش در محوطه یکی از مراکز آموزشی درمانی رشت در حال احداث و به مدت کمتر از یک هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ سیر ابتلا و فوتی‌های ناشی از کرونا در کشور و استان گیلان در موج اخیر که به پیک پنجم خوانده می‌شود، روند صعودی به خود گرفته و روزانه به گسترش بیماری افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر بالغ‌بر دو هزار نفر بیمار مبتلابه کرونا در بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند و مراجعات بیماران به مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستان‌ها نشان از تداوم این سیر صعودی خبر می‌دهد.

دکتر ارسلان سالاری، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفته است هم‌اکنون دو هزار و 60 بیمار در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی گیلان بستری هستند و این در حالی است که بین 500 تا 700 بیمار نیز روزانه به مراکز سرپایی مراجعه کرده و تحت مراقبت و درمان هستند.

افزایش شیوع قابل‌توجه و شتاب گونه ویروس کرونا ازجمله ویروس دلتا موجب شده تا نگرانی‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز بیشتر شود چراکه استان گیلان با کاهش جدی رعایت پروتکل‌های بهداشتی روبرو است و پیش‌بینی می‌شود با بحرانی عمیق‌تر و فاجعه‌بارتر از پیک نخست در اسفند 98 مواجه خواهیم شد.

ازجمله اقداماتی که در پیک پنجم مورد توجه قرارگرفته، افزایش تخت‌های درمانی است.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرده ، تنها در پیک پنجم حدود 200 تخت به مجموعه تخت‌های بستری استان افزوده است که 120 تخت آن در سالن اورژانس پشتیبان و حدود 60 تخت دیگر نیز در مرکز آموزشی درمانی قلب دکتر حشمت رشت بوده است.

اما همچنان نگرانی‌ها برای کمبود تخت‌های بستری در گیلان با توجه به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش شمار مبتلایان وجود دارد، نگرانی که قرار است نیروی زمینی ارتش آن را تسکین دهد.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با هماهنگی‌های صورت گرفته، هوانیروز ارتش،  بیمارستان صحرایی 60 تخته که قابلیت استقرار 100 تخت درمانی دارد را در محوطه مرکز آموزشی و درمانی پورسینا رشت راه‌اندازی می‌کند.

آن‌طور که دکتر ارسلان سالاری خبر داده، هوانیروز از جمعه، ۲۲ مرداد ماه عملیات اجرایی احداث این بیمارستان را آغاز کرده و قرار است تا پایان هفته جاری آن را با تجهیزات لازم در اختیار دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دهد.

بیمارستان صحرایی در دست احداث 60 تخته هوانیروز ارتش ،  600 متر مربع مساحت دارد و چندمین بیمارستان صحرایی به بهره‌برداری رسیده توسط ارتش در کشور است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان صحرایی کرونا رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان موج پنجم کرونا ویروس دلتا رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیمارستان صحرایی هوانیروز ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۹۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد